Geniet na van deze allereerste editie van MathFest: Klik hier

INFO PROGRAMMA

Het programma omvat een grote verscheidenheid aan activiteiten, waaronder wiskundige weetjes, verrassende toepassingen, magische voorwerpen, mystieke kunst en geheime goocheltrukken en knutseltechnieken.

De reizende tentoonstelling Imaginary zal voor een laatste keer kunnen bezocht worden. Jean Paul Vanbendegem zal de eerste steen leggen van een collectieve recordpoging in a-periodiek betegelen. Het kampioenschap “exotische sudoku” zal bekampt worden, terwijl de Grijze Cellen een debat sturen over de wiskunde in ons onderwijs. Voor dagtrippers voorzien we een zoektocht op het planetenpad, en voor nieuwsgierige geesten een equidistant-experiment. 

Verder zullen er nog optredens zijn van o.a. Ann Dooms (“Alleen Elvis blijft bestaan”), David Eelbode (“Campuscup”), David Dehenau (weerman VTM), Dirk Huylebrouck (“professor Pi”), maar ook van hype stand-up en slam wiskundigen.

Het voorlopige programma vind je hier:

TICKET INFO

GRATIS, zonder inschrijving vooraf

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Het festival vindt plaats in het domein van Beisbroek, Zeeweg 96 (Brugge), in en rond het kasteel van de volkssterrenwacht Cozmix.

AUTO

Er zijn 2 mogelijke parkeergelegenheden.

Parking 1: Parking BEISBROEK in de Doornstraat op 850 meter (10 minuten wandelen) van het domein.

Parking 2: Parking Diksmuide Heirweg op 900 meter (11 minuten wandelen) van het domein.

OPENBAAR VERVOER

Indien je met het openbaar vervoer komt, neem je aan het station van Brugge bus 55 richting Leke, bus 53 richting Jabbeke of bus 52 richting Oostende. Je stapt af aan de halte “Varsenare Velddreef” en loopt nog 1 km verder langs de Beisbroekdreef tot in het domein Beisbroek.

FIETS

Het domein ligt op het fietsroutenetwerk tussen knooppunt 90 en 61. Je kan jouw route samenstellen via de website fietsnet.be.

SPONSORS